Notícia

Finalitza amb èxit el primer torneig de pàdel de la fira de Santa Llúcia

Les darrere dues setmanes vam poder gaudir d'uns dies replets de partides de pàdel en el primer torneig de Fira de Santa Llúcia 2022, celebrat al Poliesportiu Municipal 'Antoni Escuriet'.

Un total de 37 parelles, distribuïdes en diferents categories, han estat lluitant per la victòria durant els dies de torneig, en el qual s’han dut a terme un total de 68 partides entre les 5 categories.  En la 2a categoria masculina, el quadres estava compost per 2 grups de 8 parelles, en la 3a categoria masculina, 2 grups de 6 parelles. Per altra part, també hi va haver un total de 18 participants en la categoria juvenil i quatre parelles en la 3a categoria mixta. Sense cap dubte i amb màxima participació va ser la 3a categoria femenina, que van participar un total de 10 parelles distribuïdes en 2 grups.

El nivell de tots i totes les participants va estar molt elevat on inclús van participar gent d'altres localitats properes com Gavarda, Carcaixent, Alberic, Beneixida, La Pobla Llarga, Senyera, Xàtiva i Tous . Les partides van ser molt emocionants i algunes que altres molt igualades. Per això, des de l'Ajuntament de Castelló i el Club de Tennis Castellonense volem destacar i agrair el bon ambient que hi vam viure durant aquests dies al torneig.

- Quadrant 3a categoria, mixta:
Jose Manuel Martinez i Mònica Pérez s'emportaren el títol en una partida molt més disputada que la que havien jugat anteriorment contra Rosaura Sendra i Jose Ramon Falcó, amb un resultat final de 7/5 – 6/4.

- Quadrant 2a categoria, masculí:
Vlado Arapovic i Joan Gil es feren amb la victoria en la categoria superior masculina front a Rafa Català i Carlos Martinez en una partida marcada per les elevades qualitats tècniques dels 4 finalistes. El resultat final va ser de 6/2 - 6/4 per a Vlado i Joan.

- Quadrant 3a categoria, masculí:
Els castelloners Carlos Rodrigañez i Omar Vidal no pogueren batre a la parella formada per Manel i Vicent, de l'escola de pàdel d'Alberic, el quals quedaren en la primera posició degut al resultat de 6/4 - 7/5 en la partida final.

 

 

Quadrant 3a categoria, Femení:


Carmen Calatayud i Ana Martínez van assaborir la victòria després d’una partida molt intensa que es va allargar fins a 3 sets, amb un resultat de 5/7 - 6/3 - 6/4  davant Blanca López i Graciela López.

-Quadrant categoria juvenil
En la categoria juvenil, la presència de jugadors castelloners acabà a les semifinals. La gran final va ser disputada entre la parella formada per Marc Hernández i Vicent Giner del club de tennis Bixquert i la parella formada per Cristian i Alexander Dobromirov de l'escola de pàdel d'Alberic. El resultat va ser 7/6(2) – 6/3, per als de La Costera.

 

Des de l'Ajuntament de Castelló i El C.T Castellonense també es vol agraïr la participació dels patrocinadors: Òptica Mínguez, Delicies de Deus, Decathlon i Maluan. 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny