Notícia

ESDEVENIMENTS DIA 9 FIRA DE SANTA LLÚCIA

Fira d'atraccions. Al parc de l’estació

Divendres i dissabte de 10.30 h a 14.30 i de 17.00 a 00.00 h. 

Fira tradicional Valenciana. Plaça de l’Ajuntament.

Divendres 9 de desembre:

19.00 h. Inauguració de la FIRA TRADICIONAL VALENCIANA amb passacarrer de tabal i dolçaina i castell de focs artificials. 

19.30 h. CANT DE NADALES a càrrec de Pep Gimeno «BOTIFARRA». A l’escenari ubicat a la plaça de l’Ajuntament. 

De 19.30 h a 20.30. ZONA INFANTIL RECREATIVA amb tallers, atraccions tradicionals i jocs de taula.

 

Zona gastronòmica «Poble Fester» Als voltants del mercat

Divendres: de 19.30 a 01.30 h. 

Divendres 9 de desembre:

20.00 h. Inauguració de la zona «Poble Fester» amb les actuacions musicals de MARIE BERNETE, ASQUEIOT, els rapers BATISTE, LANGA, VDA270 acompanyats per LLISODJ. A l’escenari Poble Fester.

Actuacions musicals, artístiques, literàries i d’oci 

Divendres 9 de desembre

20.00 h. La Comuna Teatre presenta l’adaptació de l’obra CRIATURES de T de teatre, una proposta àcida i insolent de la infància i, per extensió, de l’edat adulta. Una fórmula molt poc explorada d’acostar-nos a l’univers infantil des de tots els punts de vista: infants, pares, mares, etc. Una mostra teatral per a concloure el treball dut a terme els últims mesos per les persones que han participat en el taller de teatre. Al Teatre Ideal. Entrada gratuïta.
 

Activitats esportives

TORNEIG DE PÀDEL. Es disputarà en diverses categories: masculina, femenina, mixta i juvenil. Al Poliesportiu Municipal Antoni Escuriet. Horaris a determinar segons inscripcions. Més informació a les xarxes socials de l’Ajuntament. 

Organitza: l’Ajuntament de Castelló. Col·labora: Club de Tennis Castellonense.
 

Exposicions

Del 9 al 16 de desembre: 

«Joan Fuster, una vida il·lustrada» recorre la vida i l’obra de l’assagista, en catorze panells expositius, a partir de diversos documents del seu fons –textos manuscrits i mecanoscrits, articles de premsa, notes de treball i fitxes de lectura, cobertes de primeres edicions dels llibres que publicà, etc.–, amb atenció especial al seu arxiu fotogràfic, que il·lustra l’existència d’una personalitat tan observada, retratada i fotografiada. A la Biblioteca Municipal «Joan Fuster». 

 

Del 9 de desembre al 10 de gener 

Exposició de fotografies de David Cantillo dedicada als rituals de foc i en les festes. El foc és part del sentiment que sembla consumir. Qui no s’ha trobat alguna vegada absort, atiant el foc embolicat en el seu crepitar candent? El foc és un historiador intens del món o, almenys, un actor recurrent. Les nostres festes són una foguera viva que manté el foc com abans el feien les vestals. A foc lent escombraries els preparatius fins a guarnir en flames la nit àlgida de la festa. Pretensiosos, ens vestim de dimonis i juguem amb el foc. Exposició cedida pel Museu Valencià d’Etnologia.

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny