Notícia

El Castelloner Alexandre Gascó queda tercer classificat en la categoria Sub21 en el Campionat Europeu de Karate Shinkyokushinkai

Èxits esportius a Castelló:

L'inici de novembre ha estat molt intens per a alguns esportistes castelloners. Els dies 4 i 5 de novembre es va celebrar a Sofia, Bulgaria, el Campionat Europeu de Karate Shinkyokushinkai. 

Entre els representants de la selecció nacional estava Alexandre Gascó Rodrigáñez, un jove castelloner que amb tan sols 19 anys ja ha aconseguit molts triomfs tant a nivell regional, nacional, com europeu. Aquesta vegada ha aconseguit tornar al pòdium com a tercer classificat en la categoria  Sub21 (70-75 kg), és a dir, que tenim al poble al tercer millor karateka d'Europa en la modalitat de kumite (combats). 

Alexandre és un gran esportista que practica aquesta disciplina japonesa des que era ben menut, i afortunadament deixa el nom del nostre poble en les posicions més altes en les competicions que hi participa.

Enhorabona campió!  Tan de bo et tornem a felicitar prompte!
 

Esperem que la teua trajectoria, igual que la d'altres esportistes castelloners, siga un exemple a seguir per a la població més jove del municipi, i que junt amb l'esport, es fomente una millor convivència i respecte a la nostra localitat.

No voldriem acabar aquest escrit sense agraïr el suport la FKE Shinkyokushinkai i els entrenadors que ajuden als competidors a aconseguir els seus objectius. Amb tot aquest recolzament, tot esforç pareix més lleuger.

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny