Notícia

A l'Ajuntament de Castelló li han concedit una subvenció de 5000 € per a reduir la factura energètica dels centres educatius

L’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de València ha convocat 4 línies de subvenció, en aquesta segona fase de l’estratègia REACCIONA 2022, per a actuacions relacionades amb la gestió de residus, la mobilitat sostenible, la gestió forestal i la prevenció d’incendis.

Una d'aquestes línies de subvenció és el programa 50/50 per a les escoles públiques de municipis valencians. L'Ajuntament comptarà amb un pressupost de 5000 € per ajudar a reduir el consum i la factura energètica del centre educatius públic de Castelló. Així com, potenciar la participació de tota la comunitat educativa mitjançant sessions formatives pràctiques que fomenten l’eficiència energètica i l’ús responsable d’aigua.

Un dels aspectes més rellevants del programa educatiu 50/50 és la creació d’un equip energètic, que s’encarregarà de diagnosticar el consum energètic i d’aigua de l’escola, elaborar un pla d’estalvi i fer el seguiment de les mesures establides i l’evolució dels resultats obtinguts.

Per tant, aquesta subvenció servirà per a posar en marxa accions d’estalvi energètic i bons hàbits a les escoles públiques de primària.

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny