Notícia

Anunci Ple Extraordinari dijous 3 de novembre

El Ple de l’Ajuntament celebrarà sessió extraordinària al Saló d’Actes de la Casa Consistorial el proper dia 3 de novembre de 2022, dijous, a les 19:00 hores, es transmetrà en directe a través de la web municipal www.castellosom.es, en la pàgina www.elmiragall.org, i al nostre canal de Youtube. Acabades les restriccions sanitàries degut al Covid-19, el públic podrà assistir a la sessió, on es tractarà el següent:

ORDRE DEL DIA
PART RESOLUTIVA

1. ASSUMPTES DICTAMINATS PER LA COMISSIÓ INFORMATIVA D’URBANISME, PERSONAL, OCUPACIÓ, HISENDA, SEGURETAT CIUTADANA I ESPECIAL DE COMPTES:

1. Proposta d’acord sobre l’aprovació del reajustament d’anualitats en relació amb la Resolució de la Vicepresidenta i Consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives de delegació de competències en matèria d’infraestructures de serveis socials en l’Ajuntament de Castelló (València) per a la rehabilitació d’un edifici existent com a centre de dia dins del marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (Exp. núm.1254/2021).

2. Proposta d’acord sobre l’aprovació inicial del pressupost de l’Ajuntament de Castelló per a l’exercici 2023 (Exp.núm2944/2022).

3. Proposta d’acord sobre l’aprovació de la modificació de crèdit núm.46/2022 (Exp. núm. 2990/2022).

 

 

Font
:

Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny