Notícia

Ajudes econòmiques per a famílies amb despeses derivades de la pràctica esportiva federada dels seus fills/lles

Comunitat de Famílies és un programa d'ajudes, promoguda per la Fundació Trinidad Alfonso, que naix amb la finalitat d'evitar que cap menor d'edat abandone o no s'inicie, en la pràctica esportiva per raons econòmiques.

L'objectiu principal del programa Comunitat de Famílies és ajudar les famílies a afrontar la totalitat o part de les despeses que comporta la pràctica esportiva federada dels seus fill/as menors d'edat.

Aquesta ajuda es destinarà a sufragar la quota anual del club esportiu al qual pertanguen.

DESTINATARIS I REQUISITS PER A SOL·LICITAR LES AJUDES

Està dirigida a famílies o unitats de convivència amb esportistes nascuts/des a partir de l'1 de gener de 2005 residents en la Comunitat Valenciana que complisquen amb, almenys, un dels següents requisits:

a) Reben la Renda Valenciana d'Inclusió.

b) Són beneficiaris de la Beca menjador de la Generalitat Valenciana (en cas que l'esportista curse l'ESO o Batxiller en un centre sense possibilitat de sol·licitar beca menjador, podrà acollir-se a l'ajuda si algun germà/a és beneficiari de la Beca menjador de la Generalitat Valenciana).

c) Tots dos progenitors, o un d'ells (només en cas de família monoparental) estan en atur, afectats per ERTE o reben la prestació per cessament d'activitat i treball per compte propi.

Per a obtindre més informació consulte el link (https://www.comunitatdelesport.com/comunitat-de-familias/) o al document adjunt:


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny