Notícia

Celebrem la Setmana de la Mobilitat europea amb moltes activitats per als centres escolars de Castelló

Aquesta setmana, des del dimarts fins hui divendres, hem celebrat la Setmana de la Mobilitat Sostenible europea als centres escolars de Castelló.

Un any més, l'Ajuntament de Castelló s'ha unit a aquesta iniciativa impulsant una sèrie d'activitats i tallers perquè l'alumnat de Castelló conega de forma lúdica totes les formes de contribuir a la millora del medi ambient amb un transport més sostenible.

Es tracta d'una campanya de sensibilització de la Comissió Europea que fomenta el canvi de comportament a favor de la mobilitat activa, el transport públic i altres solucions de transport netes i intel·ligents.

El dimarts, 21 de setembre, l'alumnat de 6é de primària, va rebre una xarrada sobre mobilitat sostenible impartida per Lluís Piqueres, acompanyada d'una mostra de vehicles.

Dimecres l'alumnat de 4t d'ESO va assistir a una demostració de simulador de bolc juntament amb una xarrada de la Policia Local de Castelló per conéixer les possibles conseqüències dels accidents de trànsit i com evitar-los.

El dijous Lluís Piqueres va impartir una xarrada sobre les últimes tecnologies de mobilitat sostenible a l'alumnat de 1r d'ESO.

I finalment, hui divendres, l'alumnat de 6é i 1r d'ESO ha participat en una bicicletada, ja que la bicicleta és una de les formes de transports més nets que existeixen.

Castelló, poble de bicicletes!


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny