Notícia

La targeta de la campanya 'Castelló, més bons que mai' ja es pot utilitzar

Foto cedida per Joanjo Puertos
Foto cedida per Joanjo Puertos

Ja es poden utilitzar les targetes als comerços que s'han adherit a la campanya, fins al 31 d'octubre:

A tindre en compte tant per als usuaris com per al comerços:

Les targetes funcionen mitjançant la banda magnètica que s’haurà de passar pel targeter del comerç adherit, una vegada passada caldrà posar l’import de la compra i a partir d’ahí sempre caldrà respondre clicant al botó verd del targeter encara que demane un número de pin.

Si la compra supera el saldo de la targeta, l’usuari/a haurà de pagar la diferència, si no supera quedarà un saldo pendent per a la següent compra.

Es recomana guardar els tiquets que es realitzen en la targeta per calcular el saldo pendent, ja que si es fa una compra de 25 € i el saldo és de 23 € la targeta donarà error.

També es pot saber el saldo entrant a la pàgina web ‘targeta regal seguiment i control’: https://www.caixapopular.es/es/particulares/tarjeta-regalo

La campanya «Castelló més bons que mai» està organitzada per l’ACC – Associació de Serveis i Comerç de Castelló i patrocinada per l’Ajuntament de Castelló i la Generalitat Valenciana.

Aquesta campanya és possible gràcies al conveni firmat entre ACC (Associació de Comerciants de Castelló) i l’Ajuntament de Castelló mitjançant la regidoria de Comerç amb la col·laboració de la Conselleria de Comerç.
 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny