Notícia

L'escola de patinatge artístic inicia les seues classes el dilluns 19

Dilluns 19 de setembre comença un nou curs al pavelló cobert del Poliesportiu Municipal. El mateix dia es farà la inscripció a partir de les 17:30 h.

S'ofereixen fins a tres dies d'activitats: dilluns, dimecres i divendres. S'establiran tres torns cada dia, tenint en compte el nivell de l'alumnat.

Les monitores que es faran càrrec de l'activitat són:

• Ana Casanova (Coordinadora).
• Tamara Martí.
• Marta Guitart.
• Anna Guitart.

A l'Associació es contemplen les següents finalitats:

• Practicar un esport no competitiu com una manera lúdica de passar el temps lliure.
• Aprendre a respectar i complir les normes que exigeix tota activitat col·lectiva.
• Relacionar-se amb altres persones de la comarca que comparteixen les mateixes inquietuds sobre l'activitat de patinatge.
• Establir vincles d'amistat, compromís i respecte entre participants i famílies.
• Compartir unes jornades de convivència i inclusió amb la participació de l'alumnat en els festivals que es programen durant el curs.

FEM MEMÒRIA

L'activitat de Patinatge Artístic s'inicia a Castelló l'any 1995. En aquells anys, uns pocs veïns i veïnes del poble, que acudien a Alberic amb les seues filles per a practicar aquesta activitat, proposaren al regidor d'esports Alfred Gregori la cessió de la pista d'handbol del vell poliesportiu per a practicar aquest esport. Com que no hi havia cap altra activitat fent ús a l'esmentada instal·lació, l'ajuntament de Castelló, sent alcaldessa Esther Guardiola, donà el vistiplau.Una vintena d'alumnes inicien aquesta activitat sota la direcció de l'alemanya Yvette Nieder, aleshores cantant de L’orquestra Pato Daniel i patinadora amb experiència internacional, segons consta als seus crèdits. El promotor i coordinador fou Pep Francés Giménez, actual secretari de l'associació.

Aquesta nova activitat gaudeix de molt bona acceptació i prompte aconsegueix duplicar el nombre de participants, malgrat les penúries que hagué de passar l'alumnat i les seues famílies derivades de les inclemències meteorològiques, pròpies de tota activitat física desenvolupada a l'aire lliure.

La paciència i l'interés mostrat pels usuaris, permeten que l'activitat s'estabilitze, destacant els seus festivals de Nadal i de Fi de Curs, comptant sempre amb una gran assistència i acceptació per part del nombrós públic assistent.Hem passat anys difícils, sobretot quan ens quedàrem sense monitores i s'hagueren de fer càrrec de l'activitat tres exalumnes: Èrica Oliver, Carola Álvarez i Maria Noguera. Amb tan sols 15 anys i molta il·lusió, aconseguiren remuntar una activitat que acabà esclatant en obrir-se el pavelló cobert del Poliesportiu Municipal. El nombre d'usuaris es duplicà i triplicà pocs anys després. Des d'aleshores l'Escola de Patinatge ha anat nodrint-se de monitores de la nostra localitat.

Enguany encetem amb il·lusió una nova temporada, després d’haver passat dos anys difícils condicionats per les circumstàncies sanitàries viscudes. Si n’estàs interessat/da, passa pel pavelló i t’informarem.

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny