Notícia

Comença el curs a l'Escola Infantil Municipal

El dia 5 de setembre l’equip educatiu de l’Escola Infantil Municipal de Castelló ha encetat un nou curs amb moltes ganes i il·lusió. Després d’uns dies de descans, es tornen a obrir les portes de l’escola per emplenar els corredors de rialles, somriures i diversió. Estem molt contentes i contents per la confiança que cadascuna de les famílies heu depositat en el personal i esperem poder viure un any on compartir gran quantitat d’experiències junts.

La nostra pràctica educativa està fonamentada en una metodologia basada en l’experimentació, manipulació i exploració on l’alumnat aprén a la vegada que gaudeix. Les aules estaran organitzades per racons per tal d’afavorir els interessos dels xiquets i xiquetes, fent ús de materials i activitats motivadores i cridaneres com el joc simbòlic, els tallers de cuina, les provocacions, etc. Al centre, comptem amb gran diversitat d’espais que emprem per fomentar un aprenentatge més divertit i diferenciador com l’aula sensorial o la dels experiments amb llum.

Aquest any, la temàtica escollida en el centre ha estat «L’univers» i, a través de la qual, el nostre alumnat aprendrà al voltant de La Lluna, El Sol, Les Estreles, Els Planetes i es convertiran en Astronautes, Astrònoms i Astrònomes.

Estem segures que serà un any ple d’experiències i moments inoblidables junt al nostre alumnat i la participació i acompanyament de les famílies.

A més a més, en aquest començament també hem de donar les gràcies a l’empresa «Ale Hop» la qual, ens ha volgut sorprendre amb una gran donació de joguines i peluixos perquè l’alumnat del nostre centre gaudisca a les seues aules. Moltes gràcies de part de tots els xiquets i xiquetes de l’Escola Infantil Municipal de Castelló, així com també, de l’equip educatiu i de l’Ajuntament, de segur que el nostre alumnat gaudirà molt amb tot el material que ens heu donat.

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny