Notícia

Raquel González avança al torneig Júnior de l'US Open

El torneig Júnior de l'US Open va arrencar aquest diumenge amb la participació de dos dels tres representants espanyols que es troben aquests dies a Nova York. Les bones notícies van arribar al quadre femení amb la victòria de Raquel González Vilar. La castellora de divuit anys ha guanyat a l'eslovaca Jamrichova. 

González Vilar va remuntar davant l'eslovaca Jamrichova en el seu debut a Grand Slams. Es va imposar per: 2-6, 6-3 i 6-4 amb una durada de dos hores i tres minuts, amb 23 colps guanyadors i 15 oportunitats de fallida, de les quals en va aprofitar tres.

La nostra tennista hui juga contra la suïssa Celine Naef,  la qual és  la 4 cap de sèrie del torneig i número 7 en rànquing mundial. L'horari de la partida serà el mateix que ahir: el tercer torn de la pista 4. L'inici serà entre les 20 h i les 21 h depenent del que duren les altres dos partides.

Les partides dobles les jugarà a la mateixa pista. És difícil dir l'hora però podria serà cap a les 00 h o una mica més tard. La companya serà la búlgara Denislava Glushkova i jugaran contra les alemanyes Caroriña Khul i Ella Seidel.


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny