Notícia

RAQUEL GONZÁLEZ AL U.S OPEN JUNIOR CHAMPIONSHIPS 2022

Raquel González participarà per primera vegada en la seua carrera, en el quadre final del Grand Slam U.S OPEN, que se celebra en les pistes de Flushing Meadows-Corona Park, a la ciutat de Nova York.

La nostra jugadora actualment està al lloc 51 al rànquing mundial Junior, després dels tornejos que ha disputat aquest estiu, l'han permés obtenir un bon rànquing, que l’han fet entrar directament al quadre final sense necessitat de jugar la prèvia i aparèixer al lloc 36 de la llista d’admesos d’un quadre de 64 jugadores.

La jugadora arribava el dijous a la ciutat de Nova York acompanyada pel seu entrenador per aclimatar-se a la ciutat i a les pistes ràpides en temps, ja que Raquel competeix principalment en pistes de terra on el joc és més lent.

Hui diumenge, 4 de setembre, debutarà en primera ronda contra la jugadora eslovena Renata Jamrichova, actual número 74 en el rànquing mundial, i aquest partit es podrà veure en directe per Eurosport Player (Smart Tv, Pc, telèfon mòbil, o qualsevol mig digital) en la pista 8 en tercer torn, que en el nostre horari depenent del que duren els partits anteriors hauria de ser cap a les 20 h aproximadament.

OKLAHOMA STATE UNIVERSITY (OSU)

Al llarg d’aquest any una de les 10 millors universitats als EEUU, ha estat molt interessada a fixar a Raquel per competir en la lliga americana de tennis femení universitari.

A principi d’aquest agost Raquel firmava el contracte amb la universitat davant del segon entrenador, Jaime Sánchez, que es desplaçaria fins al nostre poble per firmar el contracte.

VÍDEO DE L'ENTRENADOR

Raquel rebrà els pròxims 4 anys, més un altre addicional, una beca completa que costejarà totes les despeses universitàries, hospedatje, manutenció i tot el relacionat amb els seus estudis superiors i campionats en la lliga de tennis americana. A més a més, també es faran càrrec durant els mateixos anys que estiga estudiant, de totes les despeses en la seua carrera particular com a professional en tots els tornejos WTA que dispute aquests 4 anys.

A partir d’ara el calendari de Raquel serà pràcticament els mesos de setembre, octubre i novembre estarà jugant el circuit professional WTA pels EEUU. A partir de gener fins maig comença la lliga Universitària on l’equip d’Oklahoma State (OSU) que està en la màxima categoria de tennis del país en la NCCA en primera divisió, on Raquel apareix ja en el lloc 17 en el rànquing de millors jugadores universitàries en EEUU. I en juny tornarà al nostre poble i començarà a jugar per Europa una altra vegada el circuit professional WTA en els mesos de juny, juliol,agost i setembre.

Equip masculí i femení de la universitat

CAMPIONAT EUROPEU JUNIOR I SUMMER CUP.

Aquest estiu, el 18 de juliol, la jugadora castellonera va disputar amb la Selecció Espanyola de Tennis el Campionat Europeu junior a la ciutat de Klosters en Suïssa.

Raquel va començar el campionat a bon nivell, la primera ronda la passaria per bye, en la segona ronda jugaria contra la croata Nora Knezevic guanyant per 6-0,6-7,6-1. En tercera ronda la rival era la francesa Sarah Rakotomanga amb un resultat favorable de 7-5,6-1. En quarta ronda la jugadora xeca Amelie Smejkalova s’enfrontava a Raquel amb un marcador per la nostra jugadora de 6-3,6-3. I ja en quarts de final Raquel es despediria del campionat, perdent contra la jugadora alemanya Joelle Steur per un marcador de 6-1,6-3.

En la primera setmana d’agost es disputava la SUMMER CUP, competiciò per equips nacionals, on la nostra jugadora anava com a cap de sèrie de la Selecciò Espanyola. La fase de classificació es va jugar en Maglie (Italia), on l’equip nacional va eliminar Eslovènia i es va classificar per les finals que es disputaven la següent setmana a la ciutat de Granville a França. L'equip nacional espanyol femení Junior quedaria en 4 lloc en el torneig europeu per equips.

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny