Notícia

Acte de cloenda de l'Agenda Urbana Castelló Poble 2030

Aquest dijous, 1 de setembre de 2022, tindrà lloc a l'Auditori Rex a les 19 h la cloenda del projecte l'Agenda Urbana 'Castelló Poble 2030'. Al finalitzar, s'exposarà un ví d'honor en el pati de l'Obrera. Per a les persones que no puguen assistir es retransmetrà telemàticament a través del canal de Youtube de l'Ajuntament.

CANAL DE YOUTUBE DE L'AJUNTAMENT DE CASTELLÓ

Per una banda, l'acte consistirà en la presentació de les propostes del procés participatiu del Pla d'Acció de l'estratègia. I per altra, s'informarà al veïnat de les propostes definitives contingudes en l’Agenda Urbana del poble. La jornada serà impartida per persones impulsores dels i del projecte: Òscar Noguera, alcalde de Castelló; María José Sarrió, cap de Recursos Humans de l’Ajuntament de Castelló; i José L. Sahuquillo, director executiu d'EQUÀLITAT, participació i igualtat. El debat serà moderat per Alba Folgado, consultora en Governança Pública d'EQUÀLITAT, participació i igualtat.

El projecte de l'Agenda Urbana “Castelló Poble 2030” basa la seua metodologia en l'aplicació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible en el municipi. Ha suposat una innovació per a la localitat, provocant una onada de participació ciutadana durant el seu desenvolupament. La iniciativa ha comptat amb cinc eixos d'acció: Poble Pròxim, Pròsper, Inclusiu, Obert i Saludable.

Òscar Noguera, ha manifestat la seua satisfacció amb el desenvolupament del projecte, afirmant que: “l'Agenda Urbana “Castelló Poble 2030” s'ha focalitzat en la persecució de la millora de qualitat de vida de les veïnes i veïns del municipi, buscant transformar Castelló mitjançant la inclusió de la perspectiva ciutadana”.

No t'ho pots perdre! El futur de Castelló a les teues mans!

 

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny