Notícia

L'Ajuntament impulsa una campanya de bons per al comerç local

La regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Castelló invertirà 10.000 € en la campanya 'Castelló més bons que mai'. Aquesta servirà per a afavorir l'economia dels comerços locals així com ajudar de forma directa a les famílies de Castelló a fer front a les seues despeses durant el mes de setembre.

L'Ajuntament emetrà més de 350 bons subvencionats. Per a adquirir-los, els ciutadans pagaran 25 € i recolliran una targeta carregada amb 50 € per invertir als comerços de Castelló. Podran adherir-se al programa tots el comerços locals que ho desitgen.

En total, es posaran en circulació 20.000 € dins de l'economia local, dels quals 10.000 € els aportarà l'Ajuntament i els altres 10.000 € la ciutadania.

Ahir, dijous 4 d'agost es va signar el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'Agrupació de Comerciants de Castelló pel qual s'aprova la campanya, que serà efectiva durant el mes de setembre.

Firma del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'Agrupació de Comerciants de Castelló

Durant aquest mes d'agost informarem sobre quan s'obrin els terminis perquè les famílies i tots els comerços que ho desitgen puguen adherir-se al programa. Continuarem informant.


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu