Notícia

Finalitza Castenautes: les vesprades tecnològiques per a xiquetes i xiquets

Des de la Regidoria d'Educació s'ha impulsat CASTENAUTES, una escola tecnològica on segons la categoria dels participants i les seues edats, l'alumnat ha fet activitats de disseny de robots, programació i creació d'aplicacions mòbils, experiments científics, realitat augmentada, creació de jocs i animacions en 3D, i molt més.

L'escola ha tingut lloc des del 4 fins al 28 de juliol com a servei completament gratuït per als 29 xiquets i xiquetes inscrits. A més, s'ha desenvolupat amb una metodologia completament pràctica i activa

Per adaptar les activitats a cada participant, l'alumnat es va dividir en dues classes segons la seua franja d'edat. D'aquesta manera, han participat 15 alumnes a la categoria de 6 a 8 anys (activitats infantils), i 14 alumnes a la de 9 a 14 anys (activitats primària).

A la classe dels més menuts, l'alumnat ha realitzat tallers amb plastilina conductiva, construccions Lego, construcció de robots, experiments de ciència, jocs de lògica, entre d'altres.

D'altra banda, a la classe de primària l'alumnat ha programat i dissenyat robots, jocs per a Windox, Mac o Android, aplicacions mòbils, fet creacions en 3D, i molt més.

L'objectiu d'aquesta escola ha sigut potenciar d'una manera activa i didàctica els valors i les capacitats personals, el gust pel coneixement, la creativitat, el treball en equip i la resolució de problemes.

En definitiva, l'alumnat ha treballat un conjunt de competències en què tecnologia, art, música i ciència formen part dels interessos principals.


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny