Notícia

L’alcalde i la regidoria d’Educació participen a les jornades de cloenda dels cursos d’Empoblar Crea

Finalitzen els cursos d'emprenedoria del programa "Empoblar Forma't" que desenvolupa l'Ajuntament de Castelló junt a la Mancomunitat de la Ribera Alta: d’una banda el curs de Turisme Sostenible i d’altra el curs d’Agrodigitalització.Tots dos han sigut realitzats a les instal·lacions de Castelló: l'IES Vicent Gandia i l'E.P.A.

A les jornades de clausura dels cursos i a l’entrega de diplomes han participat l'alcalde, Òscar Noguera, i el regidor d'Educació, Richard Garrigues.


El primer curs (Crea Turisme Sostenible 200 h) va ser realitzat a les aules de l'E.P.A (Edifici Paz Mínguez) des de l'1 de març fins al 23 de maig.

El seu contingut era de 100 h en matèria de Creació d'empreses i Emprenedoria i 100 h en Turisme Sostenible". La formació consistia a desenvolupar el seu propi pla d'empresa i veure el funcionament real d'algunes de les empreses locals.

Va comptar amb jornades de col·laboració amb l'ADL del municipi així com les empreses locals (Guillem Grimaltos de Encert Creatives i Miranda Portero Tré The Label).

La part de Turisme va ser desenvolupada per l'equip docent de la UPV. Durant aquesta segona part es van visitar elements turístics de la zona i es va aprendre a desenvolupar les principals eines de MK de cara a aplicar-les a una empresa de nova creació. A la jornada de clausura va contar també amb l'alcalde.

L’alumnat total era de 16 persones (6 empadronats a Castelló).

El segon curs (Crea Agrodigitalització 200 h) es va desenvolupar a les aules de l'E.P.A i a les instal·lacions de l'IES Vicent Gandia, ja que disposa d'hivernacle i zones per a fer pràctiques. S'ha realitzat des del dia 26 de maig fins al 21 de juliol amb un total de 17 alumnes (5 empadronats a Castelló).

La primera part del curs (Crea i Emprén) també va tindre jornades de mentoring i assessorament empresarial. Durant la segon part del curs (Agrodigitalització ) els alumnes van apendre a utilitzar les noves tecnologies al camp (diari digital, us de drons a l'agricultura, TIC's...).

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu