Notícia

Arranca la Trobada: ''Castelló Poble Saludable''

La Trobada “Castelló Poble Saludable" tindrà lloc aquest dimecres, 20 de juliol, a les 19 h, a l’Edifici de l’Obrera - Planta 1.

La dinàmica comptarà amb la presència de:

Juan Sacri, president de Sapiens Energia.
Francisco Murcia, tècnic de medi rural de l’Ajuntament de Castelló.

Modera: María José Sarrió, cap de Recursos Humans de l’Ajuntament de Castelló.

La finalitat de la Trobada Ciutadana "Castelló Poble Saludable" és fomentar el debat i la participació de les persones assistents per a conéixer els reptes que ha de fer front Castelló d'ací a l'any 2030, per garantir que siga un poble cada vegada més saludable i més compromés amb la cura del patrimoni natural i cultural al futur pròxim.

En aquest sentit, a l'acte s’explicarà i es respondran els dubtes sobre les accions emmarcades en aquest àmbit d’actuació, com el Pla d’Acció pel Clima i l’Energia Sostenible (PACES), la creació d’una Cooperativa Energètica Local per al desplegament d’energies renovables, o el Pla de Renovació i Optimització de la Gestió del Cicle de l’Aigua, entre altres mesures incloses dins de l'àrea.

Play al vídeo:

Volem un poble saludable i compromés amb el medi ambient, i per a fer de Castelló un municipi sostenible i amb la mirada cap al futur, és fonamental la vostra col·laboració.

Més informació sobre l'Agenda Urbana "Castelló Poble 2030": https://www.castellopoble2030.com/

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny