Notícia

La castellonera i tennista Raquel Gonzlález al documental el Tour Univers Dona

Demà dijous, 21 de juliol, es transmetrà a partir de les 20:45 h en TELEDEOPORTE, el documental de les Joves promeses del Tennis Nacional on apareix la nostra jugadora Raquel González Vilar.

La forja de talents en la pedrera del tennis:

La Federació Espanyola de Tennis, fomenta la participació de joves tennistes com Jessi Bouzas, Marta Soriano o Raquel González amb tornejos de nivell per a la seua formació i progressió.

En aquest nou lliurament del Tour Univers Dona ens detindrem en un dels pilars de l'esport: la pedrera. La Real Federació Espanyola de Tennis s'està bolcant amb l'esport base i un dels seus principals projectes està dissenyat per a formar i impulsar a joves tennistes a partir dels 15 anys.

A més d’establir un sistema d'ajudes per a les esportistes amb projecció de futur i d'alta competició, ha dissenyat tornejos de diferents nivells per a facilitar la seua progressió. Aquestes esportistes comparteixen un somni i un mateix objectiu; tres joves que han renunciat a bona part de la seua joventut per a endinsar-se en el complex camí que condueix a l'èxit.

Amb l'emissió d'aquests continguts en Teledeporte, es manté l'objectiu del Tour Univers Dona de fomentar la presència de la dona en el món esportiu i el reconeixement dels seus esforços i èxits.

Aquests nous continguts pretenen projectar més encara la imatge que té la dona com a part activa i fonamental de l'esport a Espanya, així com l’activitat física i esportiva en tots els nivells del sistema educatiu, per a assenyalar-los que el camí fins a l'esport federat i el d'alt rendiment és possible també per a elles.


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny