Notícia

Concert d‘estiu. Orquestra Filibert Estrela i Banda Sènior

Estimades veïnes i veïns:

Ens complau anunciar-los que el proper dissabte 9 de juliol a les 20:00 h de la vesprada i a lAuditori Municipal Rex, els oferirem un concert de la mà de l’orquestra Filibert Estrela i la Banda Sènior, ambdues agrupacions de la Societat Musical Lira Castellonera.

 

Per part de lOrquestra, s’interpretaran obres clàssiques i d'altres més contemporànies, que ens endinsaran en un estat emotiu i sensible, mitjançant el so dolç i melòdic produït per les vibracions de les cordes dels instruments dels músics, coordinats i dirigits pel seu director Pep Larrosa García.

 

Programa de l'Orquestra

1.- Variacions sobre una cançó massa coneguda ( Juan Luis Martínez)

2. LATÍN AMERICAN ALBUM: (David E. Stone)

- El tordo

- El Mirlo

- El Gorrión

- El Ruiseñor

- La Tórtola

- Carmela

- Mambo

3. - FLOP- EARED MULE (Andrew Dabczynski)

La banda sènior, per la seua part, interpretarà un programa que combina tradició i modernitat en el repertori de banda.

Amb "Tercio de Quites", de Rafael Talens començarà l'actuació de la Banda Sènior en el seu concert d'estiu. Composat en 1994, es tracta d'uns pasdobles més coneguts del mestre de Cullera, dedicat a la Penya Taurina de Cullera que te el mateix nom.

A continuació, podrem escoltar l'arranjament per a banda de la Fantasía per a Clarinet sobre Motius de Lucrecia Borgia, de A. Romero amb un solista sènior molt especial, Toni Vallés Vidal.

El programa de la Banda Sènior inclou també l'obra Herndon Exaltation, de Robert Smith. Un bon exemple de l'actual repertori de banda del compositor nordamericà.

I l'actuació de la Banda Sènior amb la versió per a banda que Naohiro Iway va realitzar del conegut West Side Story de Leonard Bernstein. I tot açò coordinat i dirigit pel seu director ctor Gómez Monterde.

L’entrada és gratuïta, sols hi haurà una rifa on es sortejaran 3 vales de 25 euros per fer compres al Mercat Municipal, en els llocs habituals de dins, gràcies a lAjuntament i a la Regidoria del Mercat.

Queden totes i tots convidats a compartir aquest dia amb les dues agrupacions i gaudir duna estoneta de música.

 

Els esperem


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny