Notícia

Vídeo musical de l'alumnat del Col·legi Severí Torres, l'IES Vicent Gandia i el CEIP 9 d'octubre

En què somnien els pobles...?

Aquest és l’encisador títol d’un projecte portat endavant de manera conjunta entre el CEIP Severí Torres de Castelló, el CEIP 9 d’Octubre de Senyera i l’IES Vicente Gandia de Castelló.

Allò que va sorgir com una activitat del Pla de Transició dels tres centres, ha esdevingut un treball motivador, emocionant i entusiasta per a l’alumnat dels tres centres i el professorat de música d’aquests.

L’objectiu fonamental era que l’alumnat dels tres centres establira uns llaços inicials respecte al que, el proper curs, serà una realitat: un nou centre on aprendre i uns companys i companyes que els acullen amb els braços oberts i els ajuden a entendre que el canvi, amb un bon acompanyament, sempre és més fàcil.

Hem aconseguit aquesta premissa, però també hem pogut gaudir de la música, crear un espectacle conjunt, ser responsables i aportar un somriure a cada moment de preparació, amb assajos previs a cada centre i altres assajos compartits a l’IES.

La música sempre és element d’unió i benestar, i experiències com aquesta ens permeten comprovar-ho. Totes i tots tenim cabuda en activitats compartides i el seu foment ens fa persones més empàtiques, respectuoses i motivades per seguir aprenent.

Si voleu saber “En què somnien els pobles...?” només cal que observeu detingudament l’audiovisual que resumeix l’essència del projecte.

El professorat de música de l’IES Vicente Gandia, el CEIP Severí Torres i el CEIP 9 d’Octubre de Senyera.


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny