Notícia

L'Ajuntament convoca una roda de premsa per a presentar el Pla d'Acció de l'Agenda Urbana

El proper dimarts, 21 de juny a les 10.00 h en la Plaça de l'Ajuntament, es realitzarà una roda de premsa amb la finalitat de donar a conéixer a la ciutadania la proposta del Pla d'Acció de l'Agenda Urbana “Castelló Poble 2030”

La roda de premsa te l’objetiu de donar a conéixer les pròximes accions de participació ciutadana dins d’aquest ambiciós projecte que canviarà el futur de Castelló. Al mateix assistiràn l'alcalde de Castelló, Òscar Noguera Alberola, personal técnic de l’ajuntament i personal de la consultora que portarà el procés de dinamització ciutadana. Es pretén donar a conéixer al veïnat del municipi en què consisteix la proposta d'Agenda Urbana de l'Ajuntament de Castelló, a banda d’informar sobre les següents accions que es duran a terme en les pròximes setmanes.

El nostre poble és un dels municipis pilot seleccionats pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana perquè desenvolupen el seu propi Pla d'Acció d'Agenda Urbana. Així, des de l'Ajuntament s'exposarà l'Agenda Urbana "Castelló Poble 2030", que persegueix un canvi de la governança local cap a un model més sostenible, participatiu i compromés amb el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030.

 

Font
:

Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu