Notícia

Xarrades sobre drets i diversitat afectivo-sexual als centres educatius

Ahir, dimarts 14 de juny, es van realitzar unes xarrades sobre drets LGTBIQ+ i diversitat sexual i afectiva per a l'alumnat de 3r de la ESO de l'IES Vicent Gandia, Sant Domènech i Hernández. 

Aquestes xarrades han sigut impulsades per la Regidoria d'Educació i de la Dona amb motiu del mes de l'orgull. L'objectiu era reivindicar la diversitat, la igualtat i la tolerància. El món és molt divers i hem de viure de forma lliure.

Les xarrades als centres s'han impartit per l'associació Gailes, una associació fundada a Alzira l'any 1995 que lluita pels drets del col·lectiu LGTBIQ+ a la comarca de la Ribera Alta i Baixa.

També s'ha parlat dels drets que s'han anat aconseguint amb la lluita i com poder canviar el nostre entorn amb accions xicotetes creant amb elles un gran moviment.

L'educació en valors positius, com la diversitat i el respecte, és molt important perquè les xiquetes i xiquets ho visquen amb total llibertat i normalitat. Per això, des de l'Ajuntament seguirem impulsant dinàmiques com aquesta. 

Des de la Regidoria d'Educació i de la Dona agraïm a Bernat, Alex i Kike el mati tan educatiu i explicatiu que ens han fet viure. Aquesta tasca ha sigut molt esclaridora per al nostre alumnat. Espere'm comptar amb ells per a futurs actes al municipi. 

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu