Notícia

Taula temàtica amb llibres LGTBIQ+ a la Biblioteca Municipal

La Biblioteca Municipal ha preparat una taula temàtica amb els principals llibres LGTBIQ+ per commemorar el mes de l'orgull.

Aquest mes de juny serveix per reivindicar els drets de les persones LQTBIQ+ i continuar lluitant per crear una societat més tolerant i inclusiva. Una bona manera de fer-ho és a través dels llibres i la cultura.

A l'exposició podeu trobar títols com ''Libérate'', que parla de la censura i obstacles que van haver de superar els artistes del col·lectiu LGBTI a Espanya entre els anys seixanta i principis del segle XXI, '' Gay sex'', que reflexiona sobre la masculinitat tòxica, o ''Lesbianes així som'', un llibre que aborda una realitat que encara hui continua sent desconeguda: la de les dones lesbianes.

També hi ha obres destinades a xiquetes i xiquets com ''Les nines són per a les nenes'' o ''El Cavaller que no volia lluitar''.

Convidem totes i tots a descobrir aquests llibres i molts més a la Biblioteca Pública Municipal 'Joan Fuster' de dilluns a divendres de 10 h a 13 hi de 17 h a 20:30 h.

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny