Notícia

Resum II jornada mediambiental EcoEduca

El passat dissabte 4 de juny va tindre lloc la II jornada EcoEduca. Aquesta va ser organitzada des de la Regidoria d'Educació, Castebrota i l'Institut Jane Goodall, Raices i Brotes.

Va ser una jornada molt divertida en què xiquets i xiquetes de Castelló i les seues famílies van aprendre molt sobre com cuidar el medi ambient i fer del món un lloc més verd.

La jornada va constar de dos tallers, un de llavors Nendo Dango, on els i les participants van formar unes boletes plenes de llavors. Aquest és un mètode d'agricultura natural utilitzat per frenar la desertificació.

El segon taller va ser una gymkana de la biodiversitat, on jugant vam aprendre sobre la gran varietat d'éssers vius que hi ha al planeta i les relacions amb el medi que els envolta.

A partir de les 12 h vam gaudir de la música del grup Iruixa i Skargots. Va ser un espectacle de música familiar liderat per l'actriu valenciana Irina Bargés acompanyada d'una banda de músics per interpretar cançons carregades de valors socials.

L'objectiu d'aquestes jornades és educar des de la infància per adquirir les eines necessàries per respectar i millorar la salut del nostre planeta.

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny