Notícia

Jornada de recollida de fem i esmorzar residu zero per part de l'alumnat de Castelló

Hui, divendres 3 de juny, ha tingut lloc una recollida urbana de residus per part de l'alumnat de 6è de Primària de tots els centres de Castelló (Sant Domènech, Severí Torres i Hernández), així com els de 1r d'ESO de l'IES Vicent Gandia. 

L'activitat ha estat organitzada en el marc de les II Jornades EcoEduca per la regidoria d´Educació de l'Ajuntament, el grup Castebrota i el programa educatiu de l'Institut Jane Goodall, Raices i Brotes.

Durant la jornada de hui l'alumnat ha rebut una xarrada de benvinguda al centre corresponent, i després s'han preparat per fer la recollida de residus a la zona assignada.

L'alumnat ha trobat una gran quantitat de fem a cada zona que han classificat a les seues bosses. Una vegada finalitzada la neteja, s'han reunit al Parc de l'Estació per abocar els residus trobats al corresponent contenidor: plàstic i envasos lleugers, paper i cartó, colilles, vidre o resta, i així poder ser reciclat. Destacant especialment la quantitat de plàstics trobats.

En senyal d'agraïment pel seu esforç i per demostrar que és possible disminuir la quantitat de fem que generem, se'ls ha ofert un esmorzar zero residu amb fruites de temporada i coca salada. Els aliments han siguts entregats per l'empresa VIDECA i Fruites i Verdures Navaló i els forns artesanals Casa Pepe i San Vicente.

El que es pretén a través d'esta activitat és conscienciar l'alumnat de la gran quantitat de residus que produïm a causa de la manera en la que consumim, així com la necessitat de dipositar els residus al lloc corresponent perquè no acaben a la natura.

Recordem que demà tindrà lloc la II Jornada EcoEduca des de les 10 h al parc de l'estació amb actuacions i tallers ambientals per a tota la família.

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny