Notícia

Jornada de recollida de residus i esmorzar residu zero per part de l'alumnat de Castelló

Demà divendres 3 de juny tindrà lloc una recollida urbana de residus per part de l’alumnat de 6é de Primària de tots els centres de Castelló (Sant Domènech, Severí Torres i Hernández), així com el de 1r d’ESO de l’IES Vicent Gandia.

L’activitat està organitzada dins del marc de les II Jornades EcoEduca per la regidoria d’Educació de l’Ajuntament, el grup Castebrota i el programa educatiu de l’Institut Jane Goodall, Raíces y Brotes.

El que es pretèn a través d’aquesta és conscienciar a l'alumnat de la gran quantitat de residus que produïm a causa de la forma de consumir, així com la necessitat de dipositar els residus al lloc corresponent perquè no acaben a la natura. Al mateix temps, patrocinat per l’empresa VIDECA i Fruites i Verdures Navalón, se’ls oferirà un esmorzar residu zero a base de fruita i coques salades elaborades pels forns artesanals Casa Pepe i Sant Vicent, cosa que afavoreix el consum local, de temporada i de proximitat.

A més a més, es gravaran imatges de la recollida que formaran part del documental internacional narrat per la Doctora Jane Goodall, Reasons for Hope.

Horari:

9h: xarrada de benvinguda en cada centre.

9:30: preparació per a eixir.

10-11h: recollida per la zona assignada.

11:15: reunió al Parc de l’Estació.

11:30: esmorzar residu zero.

12h: lliurament de diplomes de participació, lectura dels resultats obtinguts, cançó “Què puc fer jo?” i acomiadament.

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny