Notícia

L’UD Castellonense Femení acaba la lliga en quinta posició de Primera Regional

Escrit de part de l'UD Castellonense Femení:

El diumenge passat posàrem fi a l’última jornada de la temporada 2021-2022. És el nostre tercer any consecutiu a Primera Regional i, degut a les circumstàncies de la pandèmia, el primer any que aconseguim fer una anada i tornada sense cap tipus d’interrupcions.

Unes coses i altres ens han portat a registrar la nostra millor posició fins al moment. Tant el club com les jugadores estem orgulloses del nostre esforç i ens gratifica veure que va donant el seu fruït. És per això que finalitzem la temporada amb un total de 36 punts, que ens fan ocupar la quinta posició en la lliga.

Un lloc, considerem, merescut i que no deixa de sorprendre’ns a nosaltres mateixa. Hem sigut decisives en partits importants contra rivals molt forts, consagrats en aquesta categoria i que, inclús, n’han ocupat d’altres superiors; i, a banda, no hem deixat escapar els partits en els que havíem de competir contra rivals tant mereixedors d’estes posicions com nosaltres.

No obstant això, i deixant de costat les xifres i la posició, qualsevol de les jugadores podrà afirmar com d’orgullosa es sent de cadascuna de les seues companyes. A l’esport femení i, més concretament al futbol, costa mantenir un equip durant tants anys. Nosaltres, concretament, portem jugant 5 anys en segona regional (el quart guanyarem la lliga y el cinquè decidirem pujar a primera regional després de quedar segones) i 3 anys més a primera regional. Un total de 8 anys que ens fa ser un dels equips amb més recorregut de la contornada.

Voler ser competitives, volem guanyar els partits i imposar els nostre escut totes les setmanes; però tenim clar que, som l’equip que som per la família que hem aconseguit formar dins i fora del camp.

Com a punt final d’aquesta temporada, ens estem centrant en deixar-ho tot preparat per a la temporada que ve. Acabem l’any futbolístic amb molt bona forma física i sensacions dins del camp i no podem més que pensar en les ganes que tenim d’iniciar-nos amb nous reptes. Es per això que, a les nostres xarxes socials (@udcastellonensefem) anirem publicant notícies, sobre tot, relacionades amb la jornada de portes obertes que tenim prevista per a la incorporació de noves jugadores.

Finalment, no volem deixar de reivindicar que el futbol femení cada dia es sembla més al masculí: en el joc, en l’ambient futbolístic, en les condicions... nosaltres creguem en eixa igualtat i, tenim clar, ha d’aplegar de la mà de la directiva del club i de l’afició. Castelló és un poble futboler i el suport d’una afició compromesa pot canviar un mal partit. Este poble te la sort de tindre un equip femení, i este equip femení necessita al seu poble. Castelloners i castelloneres, vos esperem al verd.

Autores:
Rosella Sanz Pons i
Rocio Saúco Armengol

Des de l'Ajuntament de Castelló donen l'enhorabona a tot l'equip!


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny