Notícia

El castelloner Eugeni Alcover campió autonòmic amb el Valencia Basket

El castellonenc Eugeni Alcover Poveda s’ha proclamat campió autonòmic amb l’equip Infantil Masculí “A” del Valencia Basket aquest diumenge 8 de maig a l’Alqueria del Basket a València, després de véncer en la Fase Final del Campionat als equips Kelme Picken Claret, TAU Castelló i Sonia Bath Godella. 

És el quart Campionat Autonòmic que Eugeni Alcover guanya amb el Valencia Basket. Al campionat d’aquesta temporada cal afegir el de les temporades 2017-2018, 2018-2019 i 2019-2020.

Amb aquest triomf, l’equip Infantil Masculí “A” del Valencia Basket obté una plaça directa per al Campionat d’Espanya, que se celebrarà en la ciutat gallega de Marín del 5 a l’11 de juny. L’equip dirigit per Paco Llorens té moltes opcions de fer un bon paper, després d’haver obtingut la medalla de bronze en la Minicopa Endesa, celebrada a la ciutat de Granada el passat mes de febrer, i de guanyar a equips com el Barcelona o Real Madrid en diferents tornejos celebrats al llarg de la temporada.

Aquesta és la setena temporada que el castelloner Eugeni té l’honor de formar part del Valencia Basket, des que va començar el seu camí amb la família taronja la temporada 2015-2016, en la categoria prebenjamí de 2n any, de la mà del seu actual entrenador Paco Llorens. Eugeni vol agrair a tots els seus companys, entrenadors, coordinadors, preparadors físics,... poder formar part de la família taronja del Valencia Basket, on valors com el compromís, l’esforç, la capacitat de superació, l’amistat, el respecte,... estan presents dia a dia en la seua formació i educació, valors que van molt més enllà del simple fet de fer esport.

En el bàsquet, com a esport col·lectiu, la fortalesa resideix en l’equip. Aquest triomf, per tant, és un èxit d’equip, de conjunt, i Eugeni Alcover té el privilegi de formar-ne part. 

Des de l'Ajuntament de Castelló donem l'enhorabona a Eugeni per seu triomf i l'animen a seguir treballant amb el seu equip per afrontar els propers reptes.


 


 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu