Notícia

Enquesta per establir les actuacions del pla de millora de Castelló (PUAM)

ENQUESTA ONLINE PER A LA CIUTADANIA: 

https://forms.gle/R5i42SdfucoqXMmQ7

L'Ajuntament de Castelló es troba en el procés de desenvolupament d'un Pla Urbà d'Actuacions Municipals (PUAM). Què és el PUAM?

És un document estratègic local amb l'objectiu d'identificar les línies d'actuació que cal seguir per fer el nostre municipi el més habitable, just, inclusiu, saludable i sostenible possible.

Per desenvolupar el PUAM se segueixen tres fases: anàlisi i diagnòstic, definició d'objectius i la implementació de les propostes d'actuació.

Des de fa mesos, diferents grups de treball, integrats per representants polítics i tècnics de l'Ajuntament, estan realitzant sessions amb agents clau de l'àmbit públic i privat del municipi, per formular una estratègia d'idees, propostes i projectes per millorar Castelló.

En aquest procés és també molt important la participació ciutadana que acompanya la tasca de redacció del Pla. Per això, necessitem la vostra col·laboració per valorar, a través d'una enquesta, la prioritat entre les 7 línies d'actuació (explicades a l'enquesta) a desenvolupar per l'Ajuntament en els propers anys. També podeu indicar si afegirieu alguna acció o projecte als ja previstos.

Per participar-hi, entra al següent enllaç on l'enquesta estarà activa fins al 15 de maighttps://forms.gle/R5i42SdfucoqXMmQ7

El document del PUAM de Castelló, amb les conclusions de l'enquesta online, es presentarà el proper dijous 19 de maig a les 19:00 h al Teatre Ideal de Castelló.

Gràcies per la vostra col·laboració.

La versió preliminar del document del PUAM està disponible per a la seua consulta als documents adjunts, on també s’inclouen les línies d’actuación considerades per a Castelló.


 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny