Notícia

IV Volta a peu i Marxa contra el Càncer

El passat diumenge 1 de maig es va celebrar a Castelló la IV Volta a peu i Marxa contra el Càncer en què van participar un total de 619 persones.

Aquesta és una cursa no competitiva de 5 km i de caràcter benèfic que forma part de la campanya de lluita contra el càncer organitzada per l'Ajuntament de Castelló, l'Associació Contra el Càncer a Castelló i el Club Multiesport “El Castellet”.

Les més de 600 persones inscrites van poder col·laborar amb una quota d'inscripció de 7€ destinada íntegrament a l'Associació Espanyola Contra el Càncer. Entre els inscrits també hi havia persones que no participaven a la cursa però si ho feien amb ''Dorsal 0'' i l'aportació econòmica de 7€.

En total, s'ha pogut recaptar una quantia important de més de 4 mil euros que es destinaran a la investigació de la cura d'aquesta malaltia.

Des de l'Ajuntament i les diferents associacions implicades agraïm la participació i la generositat de la ciutadania i esperem poder continuar impulsant accions de caràcter benèfic perquè Castelló puga aportar el seu granet d'arena.


 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu