Notícia

Curs becat en agricultura digital i emprenedoria

Si tens entre 16 i 30 anys i vols formar-te per emprendre, l'Ajuntament de Castelló, de la mà del programa EMPOBLAR, t'ofereix un curs remunerat en agricultura digital i emprenedoria.


El programa EMPOBLAR Forma't consta d'accions formatives per capacitar la joventut de la Ribera Alta en matèria d'emprenedoria als sectors emergents, alhora que dona beques remunerades a totes les persones participants per dia d'assistència.

Per fer el curs d'agricultura digital i emprenedoria cobraràs un total de 538 euros. La formació consta de 200 h de classes distribuïdes en 40 dies: del 26 de maig al 21 de juliol del 2022. A més, amb el curs podràs obtenir el carnet d'usuari professional de productes fitosanitaris (60h).


Les persones beneficiàries han d'estar en situació de desocupació, i hauran d'estar inscrits al Sistema de Garantia Juvenil i LABORA. A més, l'assistència presencial al mòdul formatiu és obligatori i ha de ser com a mínim del 90% dels dies per rebre la beca.


La inscripció estarà oberta el 22 d'abril. Tota la informació i inscripció al següent link: https://empoblar.manra.org/empoblar-format/ 


EMPOBLAR Forma't reuneix experts de renom i formadors especialitzats en els sectors emergents per a la comarca, amb un plantejament didàctic que uneix la base teòrica amb pràctiques i dinàmiques de grup.

Si tens dubtes pots posar-te en contacte al correu empoblar@manra.org o mitjançant Whatsapp: 670 712 384.

Hi ha 40 beques disponibles per a tota la comarca gestionades amb la col·laboració de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny