Notícia

Marxa Nòrdica dissabte 14 de maig

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castelló hem organitzat una activitat de Marxa Nòrdica dirigida a tots els públics (majors de 6 anys) per al pròxim dissabte 14 de maig, al Poliesportiu Antoni Escuriet. L’activitat serà impartida per entrenadors qualificats.

La Marxa Nòrdica és una activitat aeròbica, de molt baix impacte i amb un gran nombre de beneficis sobre la salud de les persones que la practiquen que consisteix en caminar amb uns bastons específics i emprant una tècnica concreta. A més, es una activitat física que exercita de forma efectiva tot el cos, sense cansar-lo, sense produir cap perjudici en les articulacions i reduint la sensació de fatiga.

L’activitat constarà de dues parts:

1. Un taller d’iniciació a la Marxa Nòrdica, on aprendrem a utilitzar els bastons i a caminar amb ells utilitzant la tècnica correcta, fins i tot, en pujades i baixades, de forma teòric-pràctica. Aquest taller tindrà una duració de 1 hora i 30 minuts.

2. Ruta guiada amb bastons d’una duració de 2 hores i 30 minuts aproximadament.

Per a la realització de l’activitat serà necessari dur roba esportiva, calçat esportiu, gorra o barret per a protegir-se del sol, aigua i esmorzar.

Inscripcions al enllaç: https://www.castellosom.es/va/content/activitat-marxa-nordica

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny