Notícia

Fira del llibre a Castelló

Aquest ha estat un cap de setmana molt enriquidor i cultural a Castelló, on s'ha realitzat una Fira del llibre plena d'activitats, tallers creatius i animació lectora. A més, hem rebut la visita d'autores i autors de la nostra localitat, que han estat signat exemplars de les seues obres. 

Tant xiquets/tes com adults han pogut adquirir obres de llibreries i editorials valencianes, promovent així la literatura i la cultura en la nostra llengua.

Divendres de matí (8 d'abril) la fira arrancava amb un intercanvi de llibres i una sessió de contacontes per als centres escolars a càrrec de l'activista cultural Anna Moner i edicions 96. D'aquesta manera es pretenia fomentar entre els més joves la passió per la lectura i l'escriptura.

A la vesprada, vam tindre la presentació de 'De mercats', el llibre guanyador del Premi de no ficció infantil Mª Dolores Català Amoròs, a càrrec de l'autor castelloner Miquel Puig i l'il·lustrador Jose Fonollosa. També es va fer el contacontes ''El cofre de la igualtat'' per promoure valors positius per a tota la família.

El dissabte 9 d'abril van tenir lloc dues sessions de contacontes per a tots els públics amb històries interessants, acrobàcies, etc. I, a més, tallers creatius literaris per a xiquetes i xiquets.

Finalment, diumenge va ser dia de contacontes i de l'espectacle de Dakris ''res és el que pareix''.

Cal esmentar que cada vesprada hem pogut gaudir d'una cercavila amb música tradicional valenciana de tabal i dolçaina.

Des de l'Ajuntament estem compromesos en l'oci i cultura accessible per a tots, per això tenim la intenció de continuar promovent activitats culturals com aquesta.

Esperem que gaudireu de la Fira del llibre de Castelló!


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny