Notícia

Campanya Zero Resius

El passat dijous 7 d'abril al Mercat Municipal de Castelló vam rebre la visita del departament d'Educació Ambiental de la Mancomunitat de la Ribera Alta amb motiu de Zero Residus, una campanya que busca conscienciar la població sobre la problemàtica que tenim amb els plàstics. L'equip de la Mancomunitat va estar realitzant dinàmiques i resolent dubtes a la ciutadania en matèria de residus.

Així mateix, els educadors ambientals de la Mancomunitat van visitar l'IES Vicent Gandia per impartir una xarrada sobre educació mediambiental a l'alumnat de 1r de batxiller, on van poder aprendre a contribuir a la millor separació dels residus que generem. A més, van realitzar jocs i tallers per a aconseguir les eines necessàries per passar a l'acció i posar remei al problema.

L'objectiu final és continuar educant els més joves i tota la ciutadania per a un futur més verd i sostenible. Per aquest motiu, aquestes xarrades es van començar a fer en  gener per a l'alumnat d'ESO i es continuaran impartint als diferents cursos de la resta de centres educatius de Castelló durant el mes de maig.


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny