Notícia

Coneix totes les característiques de l'Escola Infantil Municipal abans del període de prematrícula

L'Escola Infantil Municipal de Castelló informa que la prematrícula al centre per al curs 2022/2023 es podrà fer des del dia 26 d'abril fins al dia 4 de maig.

T'interessa fer la matrícula a l'Escola Infantil Municipal? Vols conèixer tots els serveis que ofereixen i les característiques i avatatges de l'educació al centre? Tota la informació a continuació:

En primer lloc, l’Escola Infantil Municipal de Castelló és un centre especialitzat en Educació Infantil de 0 a 3 anys. 

El centre, obri les seues portes a les 8h, per tal d’oferir una millor conciliació familiar, així com també, oferim un servei continuat en tots els períodes vacacionals (únicament romanent tancats els dies que són festius d’àmbit nacional o local). En la nostra oferta educativa, comptem amb la gratuïtat en l’ensenyança en l’etapa de 2-3 anys.

En quant a la metodologia de treball, ens basem en emprar l’experimentació, la manipulació i la pròpia exploració de l’alumnat com a eina per a adquirir nous coneixements, nosaltres, ens considerem unes acompanyants del procés d’ensenyança i aprenentatge dels xiquets i les xiquetes, però, són ells qui, a través de la seua curiositat, aprenen jugant.

Les nostres aules es troben organitzades per racons que fomenten la lliure elecció de l’alumnat. Alguns dels racons que tenim són el de la calma, el de la biblioteca o el d’expressió artística. També, altres dels espais que tenim a l’aula són els destinats al joc simbòlic, amb les cuinetes, els elements de la perruqueria o les ferramentes. En definitiva, busquem un aprenentatge basat en el protagonisme de l’alumnat, on ells i elles són els encarregats de construir els seus coneixements en base a les seues inquietuds i demandes. 

Disposem de cuina pròpia on, diàriament, elaborem els menús adaptant-nos a les necessitats de l’alumnat i a les seues edats.

A banda de les aules, al centre comptem amb altres espais que es serveixen per estimular diverses capacitats de l’alumnat. Tenim 4 patis exteriors destinats cadascun d’ells a un tipus d’activitat, una aula multiusos de grans dimensions, un aula per realitzar activitats sensorials i d’experimentació, i una altra, destinada al treball amb taules de llum i materials luminescents.

Habitualment, realitzem a l’aula activitats relacionades amb l’estimulació de la seua psicomotricitat (fina i grossa); tallers de cuina on l’alumnat manipula, mescla, mesura i observa com es realitzen les elaboracions; fem provocacions i estimulacions dels sentits relacionades amb les diverses temàtiques que es treballen al centre; involucrem a la família de forma contínua a través de propostes com els oficis, les mascotes o els iaios contacontes.... Busquem fomentar un aprenentatge vivencial i real on l’alumnat siga el centre de l’ensenyança.

El centre funciona com una única aula, ja que, l’equip treballa de forma conjunta i coordinada per dur a terme projectes interdisciplinaris on ens puguem enriquir les unes de les altres a la vegada que aprenem i millorem. 

Si et sembla interessant tot el que t’hem contat, et convidem a realitzar la prematrícula al nostre centre, la qual, es realitzarà des del dia 26 d’abril fins el dia 4 de maig, vine  i recull la documentació necessària .

I, si necessites qualsevol altre aclariment, no dubtes en ficar-te en contacte en nosaltres, estarem encantades d’atendre’t. Telèfon: 673 302 475.


 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny