Notícia

Club Multiesport 'El Castellet' participa en la lliga de clubs de Caixa Popular

El passat diumenge 15 de gener va començar la Lliga de Clubs Caixa Popular, que coordina la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana a la població d´Almenara.

Aquesta lliga compta amb la participació de més de 120 clubs de Triatló de la Comunitat Valenciana amb competicions per tot el territori, tant en modalitat de duatlons com en triatlons. A priori, l´objectiu del Club Multiesport El Castellet es poder classificar-nos el més alt possible a final d´any, ja que l´any que ve aquesta Lliga comptarà amb diverses categories i nosaltres volem estar el mes amunt que puguem, però sense oblidar l´increible nivell que hi ha al triatló a la Comunitat Valenciana.
  
 
 
DUATLÓ VILA D´ALMENARA
Diumenge 15 de gener

Doncs el primer test el tinguerem el passat diumenge a Almenara on un grapat dels nostres estigueren allí donant guerra a la primera prova puntuable. Prova en la qual es competia en equips de 6 persones. El circuit en el qual es trovaren era bastant exigent, ja que aquest tipus de proves, tot i ser ràpides, qualsevol pujada o rampa és fa més que insufrible, a més la climatologia tampoc els va acompanyar, fred i vent també els va acompanyar durant la prova. La prova consistia en:

5 qms.: circuit urbà, CARRERA A PEU
20 qms.: circuit interurbà, CICLISME
2,5 qms.: circuit urbà, CARRERA A PEU

Ací estàn els resultats per equips del equip del Club Multiesport El Castellet i de les nostres companyes que participen en altres clubs ja que no s´ha pogut conformar un equip de dones a la nostra localitat i han tingut que buscar eixida en altres llocs per a poder competir:
 
 

IV DUATLÓ D´ALZIRA I III DUATLÓ DE LA DONA
Diumenge 29 de gener
 
Aquest passat diumenge s´ha celebrat la Segona prova puntuable per a la Lliga de Clubs Caixa Popular, que coordina la Federació Valenciana de Triatló a la població d´Alzira. Fins allí és van desplaçar un gran nombre dels nostres i nombrosos aficionats de la nostra població a gaudir d´un fantàstic dia de Duatló en estat pur.
           
Només aplegar i descarregar tot el material als boxes els núvols ja feien presagiar que anava a ser una prova dura, sumant a més la forta pujada que esperava a tots els participants dins el circuit que va alimentar més l´espectacle que allí s´anava  a donar. Però l´alé que donaven els aficionats allí reunits i que ompliren els carrers d´Alzira van fer que els nostres s´exprimiren al màxim i ho donaren tot amb l´ànim d´obtenir un gran resultat que els fera mantenir la seua possició al ranking de la competició, com així va ser. Duresa i espectacle són les paraules que defineixen aquest circuit ja que el ciclisme és realitza en la seua totalitat  en un circuit urbà plé de rodones, curves, etc. que augmenten la seua dificultat. Molt bonic per a l´espectador.

Una vegada més repetint les distàncies d´Almenara:
 
5 qms.: circuit urbà, CARRERA A PEU
20 qms.: circuit interurbà, CICLISME
2,5 qms.: circuit urbà, CARRERA A PEU
 
Ací tenim el resultat de les i dels nostres companyes i companys:
  
 
 


  

Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu