Notícia

Formació becada en Turisme Sostenible per a joves

Si eres jove i vols formar-te per emprendre, l'Ajuntament de Castelló t'ofereix cursos becats en turisme sostenible i emprenedoria.

Es tracta d’un curs becat amb 13,45 euros per dia, en el qual s'imparteixen un total de 200 hores lectives distribuïdes en 40 dies per a joves de fins a 30 anys de Castelló. Hi ha disponibles un total de 80 beques per tota la comarca de la Ribera Alta.

Les persones becades es repartiran en grups de 10 a 20 persones segons ens permeten les condicions sanitàries. Les diverses edicions de Crea Turisme Sostenible que es realitzen (de 4 a 8, segons nom d'alumnes per edició) s'iniciaran de forma simultània als diferents municipis de la comarca adherits a aquest programa. Per tant, la durada del curs serà de quasi 3 mesos: des de l'1 de març fins al 23 de maig del 2022.

Les inscripcions estaran obertes fins al 4 de febrer de 2022 i es realitzen a través de la seu electrònica de la Mancomunitat de la Ribera Alta. Aquest és l’enllaç directe: https://manra.sedipualba.es/carpetaciudadana/tramite.aspx?idtramite=14566.

A més, tant el contingut, les condicions com el calendari d'aquesta formació es poden consultar a la pàgina web: https://empoblar.manra.org/empoblar-format/

Aquesta formació està gestionada amb la col·laboració de la Mancomunitat de la Ribera Alta i forma part del programa Empoblar Crea, que busca empoderar els joves perquè desenvolupen les seves idees de negoci en zones en perill de despoblació.

Per consultar els teus dubtes o obtenir més informació posant-te en contacte amb:

Correu: empoblar@manra.org

Whatsapp: 670 712 384


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu