Notícia

Jornada informativa sobre la prevenció dels robatoris al camp 2021

Per tal d'assabentar als comerços i empreses agroalimentàries que operen als termes municipals de Castelló i llindars, així com a la ciutadania en general, a les 19.00 h del pròxim dimecres, 3 de novembre de 2021, farem una xarrada a la sala del 2n pis de l'Obrera (carrer major, 16), impartida per l'inspector en cap de la Policia Local i pels invitats dels altres cossos de seguretat (Equipo ROCA de la G.C. i Policia Autonòmica GVA).

En ella ens informaran de les mesures per a la prevenció de furts de productes agrícoles al camp i dels protocols d'actuació en cas de robatori. Així mateix, es faran les recomanacions pertinents sobre les mesures de seguretat i d'autoprotecció dels agricultors, en cas de detectar un robatori en el camp.

Ens informaran també de la importància de l'ús de la Guia Data, per regular la traçabilitat dels productes agrícoles i de la importància d'este element de control per poder erradicar o minimitzar este tipus de delictes.

En finalitzar les exposicions dels ponents, i per finalitzar la reunió, s'obrirà un torn de paraula per què els assistents puguen fer les preguntes i aclariments que estimen convenients.


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu