Notícia

Presentació del calendari solidari '2022, un any més de Lluita contra el càncer'

2022, un any més de Lluita contra el càncer, ja tens el calendari solidari?

La Junta Local contra el càncer de Castelló pren una nova iniciativa i ha realitzat un calendari solidari amb el lema '2022, un any més de Lluita contra el càncer' i demana la col·laboració solidària de la ciutadania castellonera, amb la compra d'aquest calendari donem esperança a homes, dones, xiquetes i xiquets forts i valents davant la lluita contra aquesta malaltia.

Mitjançant els calendaris solidaris, que enguany és el primer any que es realitzen, la Junta Local Contra el Càncer de Castelló vol transmetre un missatge, que pese a les dificultats que estem passant totes i tots, la lluita continua durant el 2022 aportant el nostre granet d'arena per tractar d'erradicar aquesta malaltia i ajudar a totes les persones que la pateixen.

Amb aquest missatge '2022, un any més de Lluita contra el càncer' la Junta vol transmetre esperança i superació i vol dir-los a totes aquelles persones que pateixen aquesta malaltia unes paraules: valents -tes, força, vida, amor, amistat, somia, somriu, aquestes són algunes que tots ells i elles necessiten en la lluita diària contra la malaltia que pateixen.

Enguany s'ha realitzat una xicoteta presentació a la Biblioteca Publica Municipal 'Joan Fuster' amb l'assistència d'unes quantes membres de la Junta Local contra el càncer, dones valentes que posen al seua treball sempre un somriure.

De segur que el calendari solidari contra el càncer, serà un exemple més, de com el poble de Castelló es bolca i dóna suport a aquesta causa, gràcies a la solidaritat i compromís dels castelloners i castelloneres tot el que es recapte serà destinat a la investigació d'aquesta malaltia.

El calendari es pot adquirir a través de qualsevol membre de la Junta Local contra el càncer de Castelló i al taller d'AUVI.


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu