Notícia

Nova recollida de residus voluminosos

El servei de recollida de residus voluminosos éstà pensat per aquells residus que per la seva composició o dimensions no poden ser recollits mitjançant contenidors, com per exemple electrodomèstics de certa grandària, mobiliari, ferralla, trastos vells,...

Aquest servei inclou la recollida, càrrega i transport fins a l'ecoparc, i es durà a terme els dies 1 i 15 de cada mes. Si fora festiu o dissabte, s'ajornaria al dia laborable següent.

Qué he de fer?

Com a ciutadà, s'haurà de sol·licitar la recollida, indicant a més de les seues dades, la informació referent al nombre de voluminosos i el seu tipus. L'empresa es ficarà en contacte per confirmar la retirada del residu.

Com puc fer la sol·licitud?

Mitjançant el formulari de recollida de residus voluminosos (disponible en web i App)

Telefonant al 607 621 556.

Presencialment a les oficines de l'Ajuntament.

Recordem que:

Els residus voluminosos  no es poden tirar junt amb la resta, i requereixen d'un tractament especial. Per aquest motiu, aquests, es recolliran els dies 1 i 15 de cada mes i, si fora festiu, el dia laborable següent.

No serà precís traure els residus voluminosos fóra de casa.

Es poden traure un màxim de 4 objectes cada dia (cadires, xicotets electrodomèstics...) o uno gran (sofà, frigorífic, armari...). En cas de que siguen més de 4, es guardaran per la següent quinzena.

Fora d'aquests dies de recollida, s'hauran de dur directament a l'ecoparc, on es donen punts per rebaixar la taxa de tractament de residus.

Els residus de construcció i els perillosos, no es poden deixar al carrer, s’han de dur directament a l'ecoparc.

A l'ecoparc també existeix un límit per a la quantitat diària de residus. A l'entrada trobareu una taula amb les quantitats i limitacions diaries per a les diferents deixalles.

Formulari de Recollida de Residus Voluminosos


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu