Notícia

Gràcies Castelló per la donació de cabells per a malalts/es de càncer

A primers d’octubre la Junta Local contra el càncer de Castelló, va donar suport i va voler col·laborar amb la iniciativa impulsada des de diversos centres educatius formatius de la Comunitat Valenciana.

L’objectiu era arreplegar cabell, perruques, barrets, mocadors per a una bona iniciativa solidària. I van demanar a la ciutadania castellonera que si disposaven d’aquests productes i volien realitzar una acció solidària, la Junta Local contra el càncer de Castelló es feia càrrec de l’arreplega i fer l’entrega a l’IES Josep Segrelles d’Albaida, centre educatiu que participa en la ‘Jornada solidària de donació i recollida de cabell.
I com era d’esperar la ciutadania castellonera no va defraudar i als llocs de recollida ‘Centre d’estètica Magda i la Biblioteca Municipal Joan Fuster’ va arribar nombrós material sol·licitat.

Moltes gràcies, Castelló, podem assegurar que la vostra donació de pèl per a perruques oncològiques i altres utensilis ha arribat al seu lloc. Amb el cabell donat a l’IES Josep Segrelles d’Albaida es confeccionaran perruques oncològiques perquè arriben als i les pacients que de veritat ho necessiten.

Junta Local contra el càncer de Castelló