Notícia

Donar cabells per a malalts de càncer sense recursos mai havia sigut tan fàcil

La Junta Local contra el càncer de Castelló, dóna suport i col·labora amb la iniciativa impulsada des de diversos centres educatius formatius de la Comunitat Valenciana.

Donar cabell, perruques, barrets, mocadors per a una bona causa iniciativa solidària. Existeixen llocs per a donar, però moltes vegades ens sorgeixen els dubtes.

Si disposes d'aquest producte i vols realitzar una acció solidària, la Junta Local contra el càncer de Castelló es fa càrrec de l'arreplega i entrega a l'IES Josep Segrelles d'Albaida, centre educatiu que participa en la 'Jornada solidària de donació i recollida de cabell.

Els llocs de recollida de cabell, perruques, posadors de perruques, barrets, mocadors són el 'Centre d'estètica Magda i la Biblioteca Municipal Joan Fuster', l'entrega es podrà realitzar fins el dia 19 d'octubre fins les 13.00 h, ja que de vesprada s'ha de fer l'entrega a l'Institut d'Albaida.

On va aqueix pèl donat? Realment estic ajudant algú? Podem assegurar que la nostra donació de pèl per a perruques oncològiques és real. Amb el cabell donat confeccionem perruques oncològiques i arriben als pacients que de veritat ho necessiten.

Junta Local contra el càncer de Castelló


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu