Notícia

Última setmana de votació dels pressupostos participatius 'Decidim Castelló'

Els Pressupostos Participatius "Decidim Castelló" entren en la seua setmana decisiva amb les votacions molt ajustades entre les propostes ciutadanes. És el teu moment per a decidir quins projectes es realitzaran al nostre poble el pròxim any.

Així que si estàs empadronat/a a Castelló i tens més de 16 anys, registra't en https://decidimcastello.org/ tria les tres propostes d'inversió i les tres propostes de despesa corrent que preferisques. Fes-ho ràpidament, les votacions estan molt ajustades i cada vot compta!

I recorda! Dijous que ve, 14 d'octubre de 2021, acudeix al Mercat ambulant de Castelló de 10.00 h. a 13.00 h. on et podrem ajudar a votar, a conéixer l'estat de la teua proposta o resoldre qualsevol dubte sobre aquesta fase dels Pressupostos Participatius o del Portal. Construïm Castelló juntes i junts.

Els Pressupostos Participatius "Decidim Castelló" es realitzen gràcies a la subvenció en matèria de promoció de la Participació Ciutadana que ofereix la Diputació de València junt amb la Generalitat Valenciana.

#ParticipacióCiutadana #CastellóSom #GovernObert #Votacions