Notícia

Els Corresponsals Juvenils de Castelló participen al IV Fòrum Jove de la Mancomunitat

El passat dissabte 2 d’octubre es va celebrar a Guadassuar el IV Fòrum Jove de la Mancomunitat de la Ribera Alta. Un esdeveniment d’encontre de tota la joventut de la comarca per establir sinergies i debatre, on concretament aquest any, ha girat entorn del canvi climàtic.

Els Corresponsals Juvenils de Castelló participaren en aquesta trobada on es van dur a terme diferents activitats.

Així, el matí del dissabte va ser destinant a fer una dinàmica sobre el cicle de vida dels productes i un escape room per intentar salvar el planeta.

La vesprada va ser dedicada a realitzar una experiència participativa al costat dels regidors i regidores de les diferents poblacions que formen la Ribera Alta. Un debat entre la joventut i l’administració per traure propostes clares per tal de millorar la vida dels i les joves de la comarca.

Per la nostra banda, comptarem amb els Regidors de Joventut i d’Educació, Bryan Richart Chafes i Richard Garrigues González, que ens acompanyaren en aquesta jornada donant suport a les propostes que sorgiren d’aquest debat.

Volem agrair la participació dels i les Corresponsals del poble, així com la presència dels Regidors en aquest esdeveniment tan important per a la comarca.

Per últim, volem recordar-vos que des del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Castelló, estem realitzant una enquesta per determinar les necessitats de la població jove i realitzar el nostre propi Fòrum el pròxim mes de desembre.

Així que si encara no has contestat l'enquesta i tens entre 18 i 30 anys, clica el següent enllaç: bit.ly/opinacastello

Els resultats de les enquestes s’utilitzaran per realitzar el I Fòrum Jove de Castelló.

Vos deixem un vídeo-resum del IV Fòrum Jove de la Mancomunitat de La Ribera Alta.


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu