Notícia

Programa - EMPUJU 2021, contractació de persones joves desocupades menors de 30 anys

L'Ajuntament de Castelló, té previst la contractació, de persones joves desocupades, en col·laboració amb la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, en el marc de la Resolució de 14 de Juliol de 2021, del director general de LABORA Servei Valencià d’Ocupació i Formació, per la qual es convoca per a l’exercici 2021 el Programa d’Incentius a la contractació de persones desocupades menors de 30 anys per entitats locals de la Comunitat Valenciana, en el marc del Programa operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana. PROGRAMA EMPUJU 2021.

Les persones interessades a participar en el procés de selecció hauran de complir els requisits següents:

Inscripció com a desocupat en LABORA

Ser menor de 30 anys

Adequació professional als llocs oferit

Les ocupacions de les persones a contractar per a cobrir algun dels llocs oferits als diferents departaments de l’Ajuntament són les següents:

1 lloc de Tècnic A2 amb el Grau de Comunicació Audiovisual.

2 llocs d’Administratius /ves

El procés de selecció s'ajustarà a la instrucció del director general de LABORA relativa al procediment de selecció de persones joves en el programa d’incentius a la contractació de persones joves per entitats locals, dins del marc del Programa operatiu del Fons Social Europeu. (Convocatòria EMPUJU 2021).

Per a més informació, els interessats hauran de dirigir-se, a l'Ajuntament abans del 8 d’octubre de 2021.


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu