Notícia

Un cap de setmana ple de futbol Castelloner

Aquest cap de setmana el tenim ple del millor futbol castelloner al Camp Municipal de l'Almenà.

El dissabte, 02 d'octubre començàrem a les 17.00 h amb el nostre UD Castellonense de preferent que s'enfrontara a l'UD Alginet.

Som els tercers sense perdre cap partit dels 4 disputats i hem de continuar guanyat.

Després jugarà el nostre juvenil a les 19.00 h contra U.D. Alzira D, en la categoria de segona regional, la competició ha començat, fa 2 jornades, si ve, del primer encontre tenim la meitat del partit jugat, falta jugar la resta, l'enfrontament es va suspendre per motius tècnics i l'altre partit empataren fora de casa.

El diumenge, 03 d'octubre, a les 12.00 h el nostre UD Castellonense B juga la tercera jornada contra el Moixent CF, la setmana passada en Benigànim aconseguirem un punt molt important contra el millor equip de la categoria, per tant portem 4 punts, esperem guanyar el diumenge per anar consolidant-nos en la classificació.

A la vesprada és el torn de l'UD Castellonense Femení, jugaran a les 17.30 h, aquest és el partit d'estrena d'aquesta nova temporada, el nostre Femení rebrà la visita de l'Unión Femenina Manises A.

Les nostres xiques si ve porten ja tres anys en primera, cal destacar que sols hi ha tres grups en tota la comunitat, tenim com a objectiu mantenir la categoria, repte que hem de valorar molt dificil.

Així que tenia a on triar si voleu veure futbol de nivell, a Castelló.

Tots i totes som UD

Mots clau
: UD Castellonense