Notícia

Alumnes del Col·legi Hernández visiten Glasgow (Escòcia)

Fotos: Col·legi Hernández
Fotos: Col·legi Hernández
ELS ALUMNES DE 5é I 6é DE PRIMÀRIA DEL COL·LEGI HERNÁNDEZ VISITEN GLASGOW (ESCÒCIA)
  
La setmana del 8 al 15 de gener 23 alumnes del Col·legi Hernández han gaudit de la pràctica d’activitats multiaventura com Rock Hop, Gorge Walking, Forest Walking, Orienteering, Team Challenge & Archery i Climbing-abseiling al Ardentinny Outdoor Education Center a Glasgow (Escòcia). Aquestes activitats estan emmarcades dins de la nova metodologia d’aprenentatge de llengües estrangeres “Outdoor CLIL”.
 
A més a més, la nostra directora,  Mariola Hernández, va fer una Xarrada organitzada per la International Education Office del Glasgow City Council  per a conscienciar els directors i directores de centres de primària de  la  regió, sobre la importància de la internacionalització dels centres com a eina per entendre millor la realitat sociocultural que estem vivint a Europa. Aquest objectiu es pot aconseguir mitjançant la participació en programes europeus.
 
 
Aprofitant la nostra visita a Escòcia hem consolidat els vincles amb la  Pollokshields Primary School de Glasgow amb l’acte d’agermanament del nostres centres per a futures aliances estratègiques Erasmus +. Mrs Lesley Atkins, International Education Officer for Glasgow City va apadrinar aquest acte.
  
Gràcies a la implicació i la col·laboració de les famílies en la vida del centre, és possible aconseguir aquestes experiències que marquen per sempre a tots aquells que hi participen.