Notícia

Participa en la II ruta de BTT del 2021

El dissabte 16 d’octubre, hem preparat una ruta amb bicicleta de muntanya per visitar un dels paratges naturals del nostre entorn, La Cova Negra.

La ruta està pensada per a usuaris que habitualment utilitzen la bicicleta de muntanya, per tant, el nivell serà moderat-mitjà. L’eixida tindrà lloc a les 08.00 hores des del Poliesportiu Municipal Antoni Escuriet. La primera aturada serà a Bellús, on esmorzarem al bar (s’haurà de confirmar assistència juntament amb la inscripció a la ruta).

Posteriorment, iniciarem el camí de tornada, per La Cova Negra i en direcció cap a Les Salines i La Font Amarga, finalitzant la ruta al mateix Poliesportiu. L’hora aproximada de finalització serà a les 12.00 hores.

Caldrà dur aigua per a hidratar-se i és recomanable dur alguna cosa per alimentar-se en funció del nivell (com per exemple barretes energètiques, gels o altres...).

La inscripció es realitzarà mitjançant el següent formulari, que caldrà emplenar. Eixida recomanada a partir de 16 anys. Els menors de 18 anys hauran d’emplenar autorització signada pel pare/mare/tutor al formulari o enviar-la al correu tecnicesports@castellosom.com. Hi haurà límit d’inscripcions.

ACCÉS AL FORMULARI: https://forms.gle/nqybi7FsNEMwfGip7

Vos animen a tots i totes a participar en aquestes activitats.