Notícia

Es reuneix la Comissió de Seguretat de Castelló

La Comissió de Seguretat de Castelló, ha celebrat la seua reunió trimestral aquest matí per tractar assumptes relacionats amb la seguretat de la ciutadania i el compliment de les normatives legals.

L'Ajuntament de Castelló ha acollit aquest divendres la reunió de la Comissió de Seguretat Local en la qual han participat l'alcalde, Òscar Noguera, el cap de la Policia Local i el Sergent Primer cap del lloc de la Guàrdia Civil. En la trobada operativa per part de les tres institucions s'han fixat una sèrie de mesures i controls d'accés i moviments al municipi amb l'objectiu habitual de potenciar la seguretat de la ciutadania a tot el nostre territori.

Aquestes reunions de la Comissió de Seguretat solen ser periòdiques i són convocades per algun membre de les tres institucions que intervenen trimestralment.

Amb la reunió realitzada hui divendres, 24 de setembre de 2021, a part de tractar els temes habituals s'ha decidit convocar en els pròxims dies la Junta Local de Seguretat, en aquesta, a part d'intervenir l'Alcaldia, Policia Local i Guàrdia Civil també estarà present la Delegació de Govern.

En aquest tipus de reunions es tracten normatives, control de zones per augmentar la seguretat, complint amb les mesures sanitàries exigides i temes relacionats amb la seguretat.

Les Juntes Locals de Seguretat constitueixen, no sols els òrgans de coordinació operativa, sinó també informativa, facilitant espais de canalització que permeten la col·laboració dels sectors socials i institucionals afectats en la correcta planificació de la seguretat pública, la qual cosa redunda, sens dubte, en un major acostament entre la societat i les Forces i Cossos de Seguretat i, conseqüentment, en una millor protecció per aquestes del lliure exercici dels drets i llibertats públiques  reconeguts constitucionalment.


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu