Notícia

Castelló millora els seus camins del terme municipal amb una inversió de més de 30.000 €

L'Ajuntament de Castelló, invertirà durant el 2021, 30.939,92 € en els camins del terme municipal, aquests diners serviran per a pavimentar, reparar, neteja i manteniment dels camins més deteriorats a conseqüència del seu ús i moltes vegades per la climatologia que tenim.

Des de gener de 2021 l'Ajuntament de Castelló ha executat millores del ferm en 6 camins amb un total de 7 km intervinguts.

Amb el programa d'ocupació de l'atur agrícola també s'han dut a terme actuacions en 33 camins del terme, realitzant intervencions de desbrossat, condicionament de voreres i reparació de clots amb asfalt fred als camins d'asfalt.

Aquestes actuacions descrites abans, formen part de les realitzades fins a dia de hui, fins la finalització de 2021 ja estan programades condicionaments i reparacions en 9 camins més.

Des de l'Ajuntament ens indiquen que sé està actuant en els camins més afectats i seguint el criteri d'intervenir primer les zones amb mancança de seguretat i després els llocs que es poden millorar per a la comoditat de les persones usuàries.

Aquestes accions de millores tenen una doble vessant, ja que invertim amb seguretat i també ho fem en l'economia del nostre poble.

Joanjo Puertos


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu